Otkup Audemars Piguet Satova

OTKUP SATOVA izmedju ostalog nudi i oglase za otkup Audemars Piguet satova. Na našem sajtu u sekciji oglasi možete naći oglase za otkup novih i polovnih ručnih satova renomiranih švajcarskih proizvodjača. Našim otkupljivačima su uglavnom zanimljivi originalni satovi, u ispravnom stanju, što bolje očuvani. Poželjno je da zu časovnik imate i originalnu kutiju i papire. Otkup se vrši lično a isplata je u gotovini, odmah nakon provere autentičnosti i ispravnosti sata.

Sajt otkupsatova.com sadrži oglase za otkup novih ručnih satova u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj.

Otkup satova poznatih firmi:

Audemars Piguet, Blancpain, Breguet, Breitling, Cartier, Chopard, Franck Muller, Hublot, IWC, Jaeger-LeCoultre, Omega, Panerai, Patek Philippe, Rado, Rolex, TAG Heuer, Tissot, Ulysse Nardin, Vacheron Constantin, Zenith i druge.

U tabeli ispod možete pogledati modele ručnih satova koji su interesantni za otkup. Kada kliknete na željeni model bićete preusmereni na sajt chrono24, najpoznatiji svetski portal za kupoprodaju satova. Tamo se možete informisati o cenama polovnih i novih primeraka konkretnog modela. Imajte u vidu da su otkupne cene dosta niže od cena satova na oglasima. Pre nego što kontaktirate nekog od otkupljivača, najbolje je da sami proverite autentičnost i vrednost vašeg sata.

Edward Piguet

Huitième

Jules Audemars

Millenary

Millenary 4101

Millenary Chronograph

Millenary Ladies

Promesse

Royal Oak

Royal Oak Chronograph

Royal Oak Concept

Royal Oak Day-Date

Royal Oak Dual Time

Royal Oak Lady

Royal Oak Offshore

Royal Oak Offshore Chronograph

Royal Oak Offshore Chronograph Volcano

Royal Oak Offshore Diver

Royal Oak Offshore Grand Prix

Royal Oak Offshore Lady

Royal Oak Offshore Tourbillon Chronograph

Royal Oak Perpetual Calendar

Royal Oak Selfwinding

Royal Oak Tourbillon

Tradition

0/5 (0 Reviews)
Scroll to Top