Otkup polovnih ručnih satova

OTKUP SATOVA izmedju ostalog nudi i oglase za otkup polovnih ručnih satova. Na našem sajtu u sekciji oglasi možete naći oglase za otkup novih i polovnih ručnih satova renomiranih švajcarskih proizvodjača.Našim otkupljivačima su uglavnom zanimljivi originalni satovi, u ispravnom stanju, što bolje očuvani. Poželjno je da zu časovnik imate i originalnu kutiju i papire. Otkup se vrši lično a isplata je u gotovini, odmah nakon provere autentičnosti i ispravnosti sata.

Sajt otkupsatova.com sadrži oglase za otkup polovnih ručnih satova u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj.

Otkup polovnih ručnih satova sledećih brendova:

Audemars Piguet, Blancpain, Breguet, Breitling, Cartier, Chopard, Franck Muller, Hublot, IWC, Jaeger-LeCoultre, Omega, Panerai, Patek Philippe, Rado, Rolex, TAG Heuer, Tissot, Ulysse Nardin, Vacheron Constantin, Zenith i druge.

U tabeli ispod možete pogledati modele polovnih ručnih satova koji su interesantni za otkup. Kada kliknete na željeni model bićete preusmereni na sajt chrono24, najpoznatiji svetski portal za kupoprodaju satova. Tamo se možete informisati o cenama novih i polovnih primeraka konkretnog modela. Imajte u vidu da su otkupne cene dosta niže od cena satova na oglasima. Pre nego što kontaktirate nekog od otkupljivača, najbolje je da sami proverite autentičnost i vrednost vašeg sata.

otkup-polovnih-rucnih-satova

 

0/5 (0 Reviews)
Scroll to Top