Otkup Satova Beograd

Želite da prodate Vaš sat i zanima vas otkup satova u Beogradu? Na pravom ste mestu! Otkup Satova Beograd radi otkup polovnih i novih satova luksuznih brendova po najboljim cenama. 

Otkup Satova - O nama

Ekskluzivni švajcarski satovi su jedinstveni dodatak koji savršeno pokazuje vreme i omogućava svom vlasniku da upotpuni stil.

Uz Otkup Satova birate najboljeg vodiča za putovanje fascinantnim svetom luksuznih satova.

Otkup Satova nudi jedinstvenu uslugu povoljne prodaje ili kupovine proverenog luksuznog sata uz garanciju zadovoljstva.

Zašto Otkup Satova?

Odlučivši se za prodaju vrednog švajcarskog sata, mnogi vlasnici iz neznanja preferiraju privatne prodavce, misleći da će im u prodavnici biti ponuđena niža cena. Takva odluka je ispunjena mnogim rizicima, prvenstveno što ponuđena cena kod nas neće biti niža, no i prevaranti koji nude veliku količinu novca neosnovano, mogu ugroziti Vas i Vašu bezbednost, čak i kao rezultat toga npr nestati uzimajući Vaš sat sa sobom.

Da biste to sprečili, kontaktirajte pouzdane partnere koji nude otkup luksuzne robe. Kompanije koje cene svoju reputaciju nikada neće prevariti i ponuditi nerealno i sumnjivo povoljnije uslove saradnje. Možete računati na objektivnu procenu vaših proizvoda!

Naravno, oni će koštati nešto manje od novog komada u AD salonu, čak i ako ih nikada niste nosili. Uprkos tome, uvek nastojimo da klijentu ponudimo najprihvatljiviju i najunosniju opciju. Uz OtkupSatova birate pouzdanog i ozbiljnog partnera kada je u pitanju kupovina ili prodaja Vašeg luksuznog sata.

Kada kupujemo vaš luksuzni sat, držimo se vrlo jednostavnog pravila: „Drugi pričaju, mi kupujemo!“

Pomoću našeg obrasca za kupovinu imate mogućnost brze online procene sata i dobijanja okvirne ponude za direktnu kupovinu. Jednostavno ispunite obrazac, odaberite odgovarajući način kontakta i kontaktiraće vas jedan od naših menadžera s ponudom za direktnu kupovinu u roku od 24 sata.

Otkup Satova, Vaš partner u fascinantnom svetu luksuznih satova!

Kako funkcioniše otkup satova?

01.

Kontaktirate nas

Pozovite naš kontakt telefon ili nam pošaljite slike sata preko WhatsApp/Viber/Telegram ili putem kontakt formulara. 

02.

Procena i dogovor

Naš procenitelj će Vam dati okvirnu ponudu za otkupnu cenu na osnovu opisanog stanja sata i prateće opreme.

03.

Provera sata

Pre kupoprodaje potrebno je da se utvrdi ispravnost sata, provera prateće dokumentacije i opreme, i autentičnosti.

04.

Isplata

Novac dobijate na ruke, odmah nakon izvršene provere. Uplata na račun je takođe moguća. Sve se obavlja za 10 minuta!

Prodajte Vaš luksuzni sat brzo i lako

Ne koristimo se nekorektnim ponudama, nudimo okvirni raspon plaćanja do pregleda uživo, a nakon istog plaćamo ono što smo ponudili! Ne pokušavamo da potcenimo tržišnu vrednost sata kada ga kupujemo. Kvalifikovani procenjivač će utvrditi autentičnost sata i dati objektivno mišljenje o njegovom tehničkom stanju. Dobićete kompetentan savet, naši zaposleni detaljno će Vam reći o faktorima koji utiču na cenu sata, informisati o uslovima za dobijanje zajma za polaganje ili mogućnosti otkupa datog luksuznog komada. Bitne stavke kod kupoprodaje sata:
  • Predmet prodaje: model sata i referentni broj modela
  • Prateća dokumentacija (sertifikat)
  • Garantni list ili račun
  • Originalna kutija

Najbitnije činjenice kod formiranja otkupne cene sata su stanje sata  i tehnička ispravnost, starost sata, prosečna tržišna cena sata. Osim toga, prestižniji i traženiji brendovi često dostižu veću cenu kada je reč o otkupu satova. Satovi koji imaju originalnu dokumentaciju (sertifikat o autentičnosti, račun i sl.) i kutiju, po pravilu imaju znatno veću cenu nego satovi bez originalnog pakovanja. 

Otkupne cene luksuznih satova

Tržišna cena će biti rezultat istraživanja i procene! Različiti modeli istog brenda, a i različiti brendovi, mogu znatno varirati u cenama iz AD butika u odnosu na tržišne cene, u zavisnosti od potražnje na tržištu i stanja. U najvećem broju slučajeva, tržišna cena polovnog sata je prilično manja od cene novog u AD butiku.

Nekoliko primera otkupnih cena

Rolex GMT-Master II Batman

Cena kod ovlašćenog distributera manja od tržišne

Franck Muller 8880 Black Crocodile

Cena kod ovlašćenog distributera veća od tržišne

Šta naši klijenti kažu o nama?

“Vrlo sam zadovoljan saradnjom i brzinom obavljanja kupoprodaje. Korektno, profesionalno i stručno. Moja preporuka za otkupsatova.com!”

Darko Luković

Kupite luksuzni sat kod nas!

Uštedite do 70% od cene iz butika! Slike naših satova su jasne, predstavljaju ih u realnom izdanju, ne koristimo kataloške slike niti ih uređujemo programima za ulepšavanje. Svi aktuelni proizvodi su odmah dostupni uz prethodnu najavu ili spremni za isporuku. Ukoliko kupite od nas, dobićete sat tačno onakav kako ga vidite na fotografijama. Iskusan stručnjak ispituje sve satove do najsitnijih detalja i priprema ih složenim ručnim radom pre prodaje.Kvalitet rada naših satova potkrepljen je garancijom od 12 meseci!
01.

Pozovite za ponudu

Pozovite nas telefonom ili nam pišite preko kontakt stranice i dobićete kompletnu ponudu satova.

02.

Odaberite željeni sat

Odlučite se za model sata a mi ćemo se pobrinuti da Vam obezbedimo najbolju moguću cenu.

03.

Kupoprodaja

Kada ste odabrali sat iz naše ponude, potrebno je samo da se kupoprodaja obavi lično ili slanjem.

Imate pitanja?

Za sva pitanja vezana za otkup satova, možete nas pozvati telefonom, SMS porukom, ili putem WhatsApp-a ili Viber-a.

5/5 (1 Review)
Scroll to Top