Otkup Satova | Brendovi

Na našem sajtu možete pronaći oglase za otkup satova skoro svih švajcarskih proizvodjača, bilo da su u pitanju očuvani primerci sa papirima, ili neispravni i oštećeni satovi. Ako želite da prodate nov ili polovan ručni sat, posetite kategorije otkup novih satova i otkup polovnih satova.  Otkupljivačima koje se reklamiraju kod nas zanimljivi su uglavnom originalni satovi, u ispravnom stanju, što bolje očuvani. Poželjno je da zu časovnik imate i originalnu kutiju i papire. Na stranici OTKUP SATOVA BRENDOVI možete da nadjete spisak proizvodjača i modela koji su interesantni za otkup. Prilikom otkupa većina otkupljivača vrši proveru autentičnosti i ispravnosti u nekom od servisa ili časovničarskih radnji.

Otkup satova sadrži oglase iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske.

Otkup satova sledećih brendova:

Audemars Piguet, Blancpain, Breguet, Breitling, Cartier, Chopard, Franck Muller, Hublot, IWC, Jaeger-LeCoultre, Omega, Panerai, Patek Philippe, Rado, Rolex, TAG Heuer, Tissot, Ulysse Nardin, Vacheron Constantin, Zenith i druge.

U tabeli ispod možete pogledati modele ručnih satova koji su interesantni za otkup. Kada kliknete na željeni model bićete preusmereni na sajt chrono24, najpoznatiji svetski portal za kupoprodaju satova. Tamo se možete informisati o cenama novih i polovnih primeraka konkretnog modela. Imajte u vidu da su otkupne cene dosta niže od cena satova na oglasima. Pre nego što kontaktirate nekog od otkupljivača iz oglasa, najbolje je da sami proverite autentičnost i vrednost vašeg sata.

otkup satova brendovi

0/5 (0 Reviews)
Scroll to Top